Nemzetközi foci

Beszóltak a játékosát káromkodva leszidó Dárdainak

Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images
Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images

Nem sikerült jól Dárdai Pál visszatérő meccse a Hertha BSC-hez, ugyanis csapata 4-2-ra kikapott a Werder Brementől, így maradt a tabella utolsó helyén öt fordulóval a vége előtt. A vereséget követő napon edzést vezényelt a magyar vezetőedző, aminek rögtön az elején káromkodva leszidta, majd az öltözőbe küldte Ivan Sunjicot.

A 2002-es vb-ezüstérmes német válogatottban is játszó Dietmar Hamann mindig sarkos véleményt fogalmaz meg a német sajtóban, és Dárdai dorgálását sem hagyta szó nélkül. Szerinte a magyar edzőnek meg kellett volna válogatni a szavait.

A tiszteletről szól minden. Nem beszélhetsz így a saját játékosoddal.

Joga van elzavarni az edzésről egy játékost, de a szavait megválogathatná. Azt hiszem, hogy bocsánatot kellene kérnie a játékostól és a csapattagoktól” – idézte Hammannt a Sky.

A Hertha öt pontra van a bennamardást érő helytől öt fordulóval a vége előtt. Legközelebb a Bayern Münchenhez látogat a csapat. Dárdai Pált harmadszor nevezték ki vezetőedzőnek Berlinben, sajtóhírek szerint, ha sikerül benntartania a csapatot, egymillió eurót is kereshet.

Olvasói sztorik