Nemzetközi foci

Sallai reagált arra, hogy edzője beszólt az apjának

Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images
Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images

A magyar válogatott Sallai Roland édesapja a legutóbbi válogatott szünetben azt nyilatkozta, hogy fia boldogan jött haza a nemzeti csapathoz, mert itt legalább játszik. Sallai Tibor azt is megjegyezte nyilatkozata során, hogy szerinte a Freiburg vezetőedzője, Christian Streich azért nem játszatja fiát, mert a játékost vinné a Lazio.

Streich ezután egy sajtótájékoztatón bírálta élesen az édesapát, és megjegyezte, hogy ezzel csak a támadót hozta nehéz helyzetbe. Hozzátette azt is, hogy senki sem tehet arról, hogy milyenek a szülei.

Házon belül mindent megbeszéltünk, tisztáztuk ezt a kérdést. Mindannyian profik vagyunk, túlléptünk már ezen, és ahogy említettem, a pályán kívüli dolgokkal már nem szeretnék foglalkozni

mondta el a játékos a Sportalnak adott interjújában az esetről.

Megkérdezték az átigazolási pletykákról, de azt a kérdést elütötte azzal, hogy most ezzel egyáltalán nem akar foglalkozni, arra koncentrál, hogy minél sikeresebb legyen a csapata. A Fraiburg ugyanis a Bajnokok Ligája-indulásért csatázik a Bundesligában (jelenleg az ötödik), miközben a Német Kupában a négy közé jutott a Bayern Münchent kiejtve.

Sallai Roland a Freiburg legutóbbi bajnokiján gólt lőtt és gólpasszt adott, a következő meccset viszont ki kell hagynia sárga lapos eltiltása miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik