Nemzetközi foci bajnokok ligája

Megkapta büntetését a Bayern verekedő sztárja

Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images
Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

3-0-s vereséget szenvedett a Bayern München Manchesterben, a City otthonában rendezett Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. A meccset végigjátszotta a németeknél Leroy Sané, míg Sadio Mané a 69. percben állt be csereként. A két játékos nem találta a közös hangot a pályán, volt, hogy be is szóltak egymásnak, majd az öltözőben folytatták a vitát, aminek a vége az lett, hogy Mané bemosott egyet Sanénak, akinek felrepedt az ajka. A csapattársak választották szét őket.

A nemrég edzőváltáson átesett, tavasszal botladozó Bayern Münchennek csütörtökön már edzést vezényelt Thomas Tuchel és az edzői stáb. Manénak és Sanénak előtte ugyanakkor a vezetők előtt volt jelenésük, a Sky Sports értesülései szerint pedig az egyik következmény az volt, hogy

nyilvánosan bocsánatot kellett kérniük a többiek előtt.

A Sky riportere, Florian Plettenberg azt írta a Twitter-oldalán, hogy a klub részéről pénzbüntetés, eltiltás és egyéb büntetések is felmerültek, azonban a Bayern sokáig nem kommentálta a történteket, nem reagáltak az újságírói megkeresésekre. Csütörtökön délután aztán röviden közölték:

a szenegálit nem nevezik a Hoffenheim elleni, szombati bajnokira, illetve pénzbüntetést is kap.

Mané egyébként mosolygósan érkezett meg a csütörtöki edzésre, majd a vezetőkkel való egyeztetés után is elengedett egy-két mosolyt a tréningen.

Olvasói sztorik