Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Napoli szurkolói 150 milliós keresetet adnak be a Milan elleni BL-meccs bírója miatt

Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images
Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Felháborodott Napoli-szurkolók akarnak jogi lépéseket tenni az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést vezető Kovács István ellen.

A román játékvezetőnek több olyan ítélete is akadt a mérkőzésen, amely miatt úgy érzik a drukkerek, hogy belenyúlt a negyeddöntő első mérkőzésébe. Két szurkolói klub, a Noi Consumatori és a Napoli Club Maradona is úgy döntött, a bírói tevékenység súlyos károkat okozott a csapat számára, ezért Angelo Pisani ügyvéd segítségével 150 milliós keresetet terveznek beadni az UEFA-nak.

A San Siróban látott játékvezetés egy egész város álmát törheti össze, kárt okoz milliónyi rajongó számára, akik imádják ezt a sportágat és naív módon euró ezreket költenek a kedvenc csapatuk meccseire

– idézi a beadványt a Tutto Napoli.

A Napoli drukkereit főleg az bosszantotta föl, hogy André Zambo Anguissa első sárga lapja előtt nem fújt le egy szabálytalanságot Kovács, majd a második sárga lapja igen szigorú ítélet volt. Emellett ítéletei hatására Kim Mindzse is olyan kirohanást rendezett, hogy a bíró neki is sárga lapot mutatott, így szintén lemarad a visszavágóról.

Olvasói sztorik