Nemzetközi foci

„Orbán Viktor azt se tudja, hol állunk a tabellán”

facebook.com/osksepsi/
facebook.com/osksepsi/

A Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata hétfő este 2-0-ra legyőzte a Rapid Bukarest együttesét a román bajnokság rájátszásában.

Ez volt az első sikere a csapatnak, mióta alsó- és felsőházra szakadt a bajnokság és Romániában sokan arról kezdtek pletykálni, hogy a Sepsi sikereit a magyar kormány támogatásának köszönheti. Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Szerintetek tartjuk a kapcsolatot Orbán Viktor úrral és vele ebédelünk? Szerintem azt sem tudja, hol áll a csapat a tabellán.

Segített a stadion építésében, nagy futballrajongó, de semmiben sem kérem ki a véleményét. Orbán Viktor egy ország miniszterelnöke, nincs ideje arról társalogni, hogy áll a Sepsi, vagy hogy a harmadik helyre követeli a csapatot. Mindenesetre nem is tudom, hogy érdekli-e, hogy Sepsi a 4. vagy a 10. helyen áll. Van dolga”

– idézte Diószegit a Sport.ro.

A Sepsi OSK egyébként utolsó helyen áll a felsőházban 24 pontjával, a nemzetközi kupaindulást érő harmadik helytől tíz pontra van lemaradva. A Román Kupa elődöntőjében viszont érdekelt, a kolozsvári CFR Cluj ellen vívhatja ki a döntőbe jutást.

Olvasói sztorik