Nemzetközi foci

Julian Nagelsmannra lecsapna a Paris Saint-Germain is

Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images
Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images

A Paris Saint-Germain vezetősége azt fontolgatja, hogy nyáron szerződteti a Bayern Münchentől menesztett Julian Nagelsmannt.

Christophe Galtier vezetőedzőnek állítólag megromlott a viszonya a vezetőkkel, miután elváráson alul teljesít a csapatával. A hőn áhított Bajnokok Ligája-győzelemtől már a nyolcaddöntőben búcsúzott a PSG, de sokat botladozik az együttes Franciaországban is, 2023-ban már öt bajnokit elveszített, valamint a rivális Marseille ellen a kupából is kiesett. Abdellah Boulma, helyi újságíró úgy tudja, Galtier ennek köszönhetően szezon végén biztosan távozik, de az sincs kizárva, hogy még az idény végén lapátra kerül, ha Nagelsmannt meg tudja szerezni a francia csapat.

Nagelsmannt kissé érthetetlen módon menesztette a Bayern, miután a Dortmund megelőzte a Bundesliga tabelláján. 84 mérkőzésen irányította a Bayernt, ebből 60-szor győzött, 14 döntetlen mellett csak tíz vereség rontotta a mérlegét, ráadásul 255 gólt lőtt a csapata. Menesztése óta a Chelsea is megvált vezetőedzőjétől és nagy erőkkel csábítja a még mindig csak 35 éves Nagelsmannt, így a PSG-nek komoly versenytársa van az edzőért.

Kapcsolódó
Miért rúgták ki Nagelsmannt a Bayerntől?
Bombaként robbant a hír: Julian Nagelsmannt a szezon legfontosabb mérkőzései előtt menesztették a Bayern München vezetőedzői posztjáról, utódja Thomas Tuchel lett. Indokolt-e a váltás, és mi áll a hátterében?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik