Nemzetközi foci

Elhatárolódik apja kirohanásától a kevés lehetőséget kapó Barca-játékos

Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Mindössze két Barca-meccset játszott végig a szezonban Ansu Fati, ez pedig felbosszantotta az édesapját, aki a Cope-nak nyilatkozva kifejtette, mennyire frusztráló számára a fia helyzete.

„Lehet, hogy rosszul gondolkodom, de ő a Barcelona 10-ese. A neki szánt játékpercek bosszantanak. Egyet, kettőt, hármat kap csak. Nem azt várom el, hogy kezdő legyen mindig, mert szenzációs támadók szerepelnek a klubnál, de Ansu Fatiról beszélünk, a Barcelona spanyol válogatott játékosáról, aki a La Masíáról jött – ha neki nem adnak esélyt, akkor kinek?” – füstölgött Bori Fati.

A Goal.com azt írja, Ansu Fati eléggé rosszul viselte apja kifakadását, mivel egyáltalán nem számított rá, és elhatárolódik attól, ami elhangzott. Fati azon is gondolkodott, hogy kiadjon egy közleményt, ezzel is nyomatékosítva, hogy apja a saját véleményét mondta el, és nem a focista gondolatait kürtölte világgá. 

A portál szerint 20 éves Fati inkább azt az utat választja, hogy még keményebben edz, de nem akar a médián keresztül üzengetni, és ezáltal feszültséget generálni maga körül.

A hétszeres spanyol válogatott játékos minden sorozatot számolva hat gólnál jár az idényben, de a bajnokságban októberben talált be utoljára. A Barcelona, amely 12 pontos előnnyel vezeti a La Ligát, a hétvégi fordulóban a sereghajtó Elche vendége lesz.

Olvasói sztorik