Nemzetközi foci

A Liverpool kikapott attól a csapattól, amit korábban 9-0-ra vert

Charlie Crowhurst / Getty Images
Charlie Crowhurst / Getty Images

Vaskos meglepetéssel indult a Premier League 27. fordulója, ugyanis

a hétvégét még az utolsó helyről kezdő Bournemouth hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt. A Bournemouth-t augusztusban 9-0-ra verte a Pool.

Bár a vendégcsapat jól kezdett, a házigazda a 28. percben vezetést szerzett. A jobb oldalon sikerült a liverpooli védelem mögé kerülni, Ouattara középre tett labdáját nem sikerült kirúgni, így aztán az előző fordulóban az Arsenal kapujába is betaláló Billing közelről eredményes tudott lenni.

A második félidőben is érett a vendégek gólja, sőt a 69. percben tizenegyest is rúghatott egy kezezés után a Pool, csakhogy Mohamed Szalah borzalmasan találta el a labdát, ami így a kapu mellé szállt. Ez maradt végül a legnagyobb pontszerzési lehetősége a Liverpoolnak.

A Bournemouth még novemberben, a világbajnoki szünet előtt tudott legutóbb bajnokit nyerni hazai pályán. És bár a riválisok még pályára lépnek a fordulóban, jelenleg nem áll kiesőhelyen a csapat. A Liverpool, amely az előző hétvégén 7-0-s gálaelőadást rendezett a Manchester United ellen, maradt az ötödik helyen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik