Kiderült, mit kért számon Ancelottin a Real Madrid elnöke

Florentino Pérez a legutóbbi bajnoki után az öltözőben látogatta meg az olasz vezetőedzőt.

Finoman szólva sem nyugodt a légkör a Real Madridnál. A csapat ugyan lehengerlő játékkal 5-2-re verte idegenben a Liverpoolt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén, azóta viszont két bajnokin is csak döntetlent játszott, míg a hazai kupaelődöntőben 1-0-s hátrányba került a Barcelona ellen.

A legutóbbi, Betis elleni 0-0 után a klub elnöke, Florentino Pérez felkereste az öltözőt és hosszan elbeszélgetett a vezetőedzővel, Carlo Ancelottival, aki emiatt késett is a sajtótájékoztatójáról. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy Pérez elégedetlen az eredmények miatt és véleményezte az olasz edző bizonyos döntéseit, mostanra viszont kiderült, hogy

az elnök azt kérte számon Ancelottin, miért nem a szerinte jó formában lévő Dani Ceballost és Marco Asensiót kezdette Sevillában.

A két játékos szerződése lejár a nyáron, Ceballos a hírek szerint fontolgatja is, hogy elhagyja a Real Madridot, ugyanis az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott.

Hír még a klub háza táján, hogy Pérezék készek felbontani Eden Hazard szerződését. A belga, aki 2019-ben csatlakozott a csapathoz, ebben a szezonban mindössze három bajnokin játszott, a La Ligában szeptember óta nem lépett pályára. De összesen is csak hét meccsen küldte pályára Ancelotti. A szerződése egyébként jövő nyárig szól.

A Real Madrid a Szuperkupát már elbukta a Barcelona ellen, és ahogy említettük, a Király Kupa elődöntőjében is hátrányban van a riválissal szemben. Sőt, a Barca a bajnokságban is már kilencpontos előnyt dolgozott ki magának.