Nemzetközi foci

A Real elnöke bement az öltözőbe az újabb kellemetlen eredmény után

Fermin Rodriguez/Quality Sport Images / Getty Images
Fermin Rodriguez/Quality Sport Images / Getty Images

Kezd jelentősen leszakadni a Real Madrid a Barcelonától a spanyol bajnokságban. Míg a katalánok nyertek a legutóbbi fordulóban, addig a címvédő csak ikszelt a Betis otthonában, így a két csapat között már kilenc pont a különbség.

Bár az idegenben lévő csapatok vezetőedzői tartanak először sajtótájékoztatót, vasárnap Sevillában a Betist irányító Manuel Pellegrini ült először az újságírók elé. Ennek oka a Relevo szerint, hogy

a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez felkereste a csapat öltözőjét, majd hosszan elbeszélgetett Carlo Ancelottival.

A Real a szezonban már elbukta a Szuperkupát (a Barca 3-1-re nyert), a legutóbbi két fordulóban csak két pontot szerzett és hátrányba került, ráadásul hazai pályán a Barcelona ellen a Király Kupa elődöntőjében. Pérez a hírek szerint sokszor nem ért egyet Ancelotti taktikájával és azzal, amilyen összeállításban pályára küldi a csapatát, mint például az Atlético elleni városi derbin (1-1).

Ráadásul most komoly sorozat vár a Real Madridba, amely a következő szűk egy hónapban a bajnokságban és a kupaelődöntő visszavágóján is találkozik a Barcelonával, közben pedig még lesz a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntős második felvonás is, bár azt a csapat 5-2-es előnyből várja.

Olvasói sztorik