Nemzetközi foci

Könnyfakasztó pillanatot rögzített a kamera a Newcastle-Liverpool rangadón

A török élvonalbeli Hatayspor pénteken közölte, hogy megtalálták a törökországi földrengések során eltűnt labdarúgójuk, Christian Atsu holttestét. A PL 24. fordulójában ezért a szombati Newcastle-Liverpool (0-2) Premier League bajnoki (is) gyásszünettel kezdődött, lévén Atsu 2016-2021 között 107 meccsen 8 góllal szolgálta Newcastle-t.

A sky Sport videója egészen megható, könnyfakasztó pillanatot örökített meg. Miközben 52 ezer szurkoló énekelte a Liverpool indulóját, a „You’ll Never Walk Alone-t”, a közönség, a két csapat játékosai, edzői, és stábtagjai megrendülten tapsoltak, a kamera a közönség sorai között megtalálta

Marie-Claire Rupiót, a 60-szoros ghánai válogatott labdarúgó könnyeit törlgető feleségét, és két Newcastle mezben ülő gyermekét.

Christian Atsu tizenhét évesen igazolt a Portóhoz, majd 2013 nyarán a Chelsea szerződtette. A londoniak folyton kölcsönadták – Vitesse, Málaga, Everton, AFC Bournemouth, Newcastle United –, mígnem a Newcastle 2017-ben 7.5 millió euróért végleg megvásárolta. Négy éven keresztül futballozott a „Szarkáknál”, innen igazolt Szaúd-Arábiába, majd 2022 szeptemberében a Hataysporhoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik