Nemzetközi foci

Megérti lecserélt játékosa dühét a Barca edzője

Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Xavi Hernandez, a Barcelona edzője sajnálja, hogy egyik kulcsemberét, Pedrit sérülés miatt elveszítette a Manchester United elleni Európa Liga-mérkőzésen, de azzal nem akar foglalkozni, hogy lecserélt játékosa, Raphinha dühösen jött le a pályáról.

A Barca nagyszerű meccset játszott az angolokkal, de hiába szerzett vezetést, a helyzeti előnyt nem tudta kihasználni, és végül meg kellet elégednie a 2-2-es döntetlennel.

Mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de korábban is azt mondta, hogy az Old Traffordon dől el a párharc, ebben nem tévedtem

– nyilatkozta Xavi, aki ugyan úgy érezte, hogy csapata nem kapott meg egy tizenegyest, ennek ellenére igazságos eredmény született.

A 83. percben egyik legjobbját, Raphinhát is lecserélte (a helyére Ferran Torres állt be), mire a brazil válogatott szélső dühösen hagyta el a pályát.

„Megértem Raphinha haragját, de én csak a csapat javát figyeltem, amikor váltottam. Később bocsánatot kért tőlem, de nem kellett volna.

Mindig odaadást kérek a játékosaimtól, és ő ambiciózus volt. Engem is zavart mindig, amikor lecseréltek

– mondta a Barcelona edzője.

Az első félidő vége előtt megsérülő Pedrivel kapcsolatban csak annyit mondott, a négyfejű combizmával akadtak gondok, egyelőre nem tudja, hogy szerepelhet-e a visszavágón az Old Traffordon a második meccsen.

Kapcsolódó
Szenzációs meccsen nem bírt egymással a Barca és a ManUnited
Döntetlen lett az Európa Liga nyolcaddöntőjéért vívott csata első mérkőzése.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik