Nemzetközi foci bajnokok ligája

Kylian Mbappé nem fogta vissza magát az öltözőben a Bayern elleni vereség után

Harry Langer / DeFodi Images via Getty Images
Harry Langer / DeFodi Images via Getty Images

Hazai 1-0-s vereséggel kezdte a Bayern München elleni nyolcaddöntős párharcot a Paris Saint-Germain, amely csak azt követően tudott igazán felpörögni, mire Kylian Mbappé beállt az utolsó bő fél órára. Ugyanakkor addigra már hátrányban volt a PSG, és ugyan a világbajnok csatár kétszer is a kapuba talált, mindkettőt érvénytelenítették les miatt – a második centimétereken múlt.

A meccset követően Mbappé arról beszélt a kamerák előtt, hogy semmi sincs veszve, mindenkinek készülnie kell a visszavágóra, megfelelően kell táplálkozni, eleget pihenni, és akkor minden esélyük meglehet a Bayern ellen. A Foot Mercato cikke szerint az öltözőben már kevésbé volt visszafogott,

olykor kemény jelzőket is használt a csapattársaihoz intézett beszédében, de a tudósítás szerint ez jól csapódott le a többieknél, miközben Mbappé ismét bizonyította, hogy a csapat élére tud állni a nehéz pillanatokban is.

Rá is fér egy kis feltüzelés a párizsi csapatra, amellyel legutóbb 2011-ben történt meg, hogy három tétmeccset is elveszített volna egymás után. Ezúttal az Olympique Marseille kezdte a sort a kupában, majd a bajnokságban az AS Monaco folytatta, ezt követte a keddi, Bayern München elleni vereség a BL-ben.

A visszavágót majd három hét múlva, március 8-án rendezik.

Kapcsolódó
Ramos meglökött egy fotóst a Bayern elleni vereség után
A spanyol védő nem viselte jól a kissé túlbuzgó fotósok közelségét.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik