Nemzetközi foci

Egymást anyázták a Manchester United játékosai, nem is nyerték meg a meccset

James Gill - Danehouse/Getty Images
James Gill - Danehouse/Getty Images

A Crystal Palace a hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

Erik ten Hag csapata egy gyönyörű támadás végén Bruno Fernandes találatával szereztek vezetést a 43. percben, amire a hazaiak csak a 91. percben tudtak válaszolni. Erre a gólra viszont megérte várni, a francia Michael Olise káprázatos szabadrúgással vette be a korábban két bravúrt is bemutató David de Gea kapuját.

A mérkőzésen nem brillíroztak a vendégek, ráadául a feszültség is nyilvánvalóan érezhető volt a játékosok között. Élesszemű nézők azt is kiszúrhatták, ahogyan Fernandes és Antony egymást szidja, a brazil támadó csapattársának anyjára tett megjegyzést, de a portugál középpályásra is volt pár keresetlen szava.

A harmadik helyen álló Manchester United döntetlenjével megszakadt az öt találkozóból álló győzelmi sorozat a Premier League-ben, minden versenysorozatot tekintve ezt megelőzően kilenc összecsapást nyertek korábban. Rossz hír továbbá, hogy az utolsó pillanatokban ziccerbe kerülő Casemiro sárga lapot kapott, így nem játszhat az Arsenal elleni rangadón.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik