Nemzetközi foci

Parádés videó készült a két edzőről, miután a Napoli földbe döngölte a Juvét

Alberto PIZZOLI / AFP
Alberto PIZZOLI / AFP

A Serie A 18. fordulójának pénteki nyitómeccsén nagy verést mért hazai pályán a Napoli a Juventusra, az éllovas ugyanis 5-1-re kitömte közvetlen riválisát, így pedig már tíz ponttal vezeti a bajnokságot. A lefújás után készült egy fantasztikus felvétel a két edzőről:

A torinóiakat irányító Massimiliano Allegri épp az öltöző felé viharzott, amikor a háttérben felbukkant a hazaiak vezetőedzője, Luciano Spalletti, aki nyújtott kézzel, a szemét a kollégájáról le nem véve gyakorlatilag levadászta őt, hogy aztán megejtsék a meccsek utáni kézfogást.

Az Opta statisztikái szerint a Juventus ezt megelőzően 1993. május 30-án kapott öt gólt a bajnokságban, akkor a Pescara elleni 5-1-es vereség alkalmával. Érdekesség, hogy akkor a Pescara első gólját Massimiliano Allegri szerezte.

Nem kell depresszióba esni, mint ahogyan az egymást követő nyolc győzelem után sem volt ok az ünneplésre. Ez egy vereség, menni kell tovább

– mondta a meccset követően a Juve vezetőedzője, aki nem hallgatta el azt sem, hogy a rivális maximálisan megérdemelte a győzelmet.

Olvasói sztorik