Nemzetközi foci

A City-játékosok rárontottak a bíróra a United elleni vereség után

Michael Regan/Getty Images
Michael Regan/Getty Images

Bár vezetett, végül elveszítette a manchesteri derbit a Manchester City, a címvédő 2-1-re kapott ki a United otthonában. Ugyanakkor vita tárgyát képezi a rivális egyenlítő találata, amikor Marcus Rashford lesen kapta a labdát, úgy tűnt, hogy meg is játssza, ám végül nem ért bele, hagyta Bruno Fernandest lőni, a portugál pedig betalált. Percekkel később jött a United második, végül győzelmet érő gólja.

A City játékosai nehezen viselték a vereséget, az ESPN cikke szerint már a pályáról is többen kísérték le reklamálás közben Stuart Attwell-t, a játékvezetőt, majd a cikk alapján az öltözőfolyosón még körbe is vették és kérdőre vonták őt.

Hogy őszinte legyek, vicc, hogy megadták az első góljukat

– mondta a City védője, Manuel Akanji.

Pep Guardiola a meccset követően azt mondta a BT Sportsnak, hogy nem érdekli, ki nyeri a Premier League-et vagy a Ligakupát. De alighanem ezt feldúltságából mondta, mert később szembesítették ezzel a nyilatkozatával a sajtótájékoztatóján, akkor pedig már arról beszélt, persze, hogy érdekli ki végez az élen, de ez nem lehet mindig a Manchester City.

Guardiola csapata öt pont hátrányban van az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Arsenal mögött. A Manchester United a harmadik, egy ponttal elmaradva a címvédő mögött.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik