Nemzetközi foci

Meghozták a döntést az Atleti-Barca rangadón birkózó játékosok ügyében

Diego Souto/Quality Sport Images / Getty Images
Diego Souto/Quality Sport Images / Getty Images

Fontos győzelmet aratott a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában a Barcelona, amely 1-0-ra nyerni tudott az Atlético Madrid otthonában, ezzel pedig kihasználta a Real Madrid meglepő vereségét és három pontra növelte előnyét a spanyol bajnokság élén. Piros lapból kétszer annyi esett a rangadón, mint gólból, a játékvezető, José Luis Munuera Montero ugyanis Stefan Savicot és Ferran Torrest is kiállította, miután a kettős nekiállt birkózni a tizenhatos vonalánál.

Szerdán megszületett a döntést: az automatikus egymeccses eltiltásuk mellett egy-egy további mérkőzést lesznek kénytelenek kihagyni.

Savicra az Almería és a Valladolid ellen nem számíthat – az állítólag a szezon végén távozó – Diego Simeone a bajnokságban, Torres pedig a Girona, valamint a Getafe ellen nem lesz bevethető az eltiltása miatt.

Míg a Barca vezeti a La Ligát, addig az Atlético Madrid egyelőre csak az ötödik, ráadásul pontszámban beérte a Villarreal. A fővárosiak hátránya 14 pont már a Barcelona mögött 16 fordulót követően.

Olvasói sztorik