Peter Byrne/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Egyre nagyobb a káosz Liverpoolban, távozik a sportigazgató

A brit sajtó egyre nagyobb liverpooli zűrzavarról ír, miután Julian Ward sportigazgató félévnyi munkát követően közölte a vezetőséggel, hogy szezon végén távozik.

A szakember Michael Edwards stafétáját vette át, aki kulcsfontosságú szereplője volt az Liverpool FC átformálásának, így az, hogy a helyettese azonnal lemondott, nem biztató jel a szurkolóknak. Különösen annak tudatában, hogy a Fenway Sports Group állítólag el is adná az egyesületet, sőt a kutatásokért felelős szekció vezérigazgatója, Ian Graham is lemondott a TheAthletic beszámolója szerint. Mindemellett az orvosi stábot vezető Jim Moxon helyettesét sem találta meg a Liverpool, pedig még augusztusban távozott.

Úgy fest, nagy a zűrzavar a klub háza táján és elképzelhető, hogy bukdácsolós félév jön a csapat számára, amíg ezek a kérdések mind megoldódnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!