Christopher Lee/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldónak már csapata sincs, mégis eltiltották két meccsre

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) két mérkőzéses eltiltással és pénzbüntetéssel sújtotta Cristiano Ronaldót.

A portugál támadóval szemben még egy áprilisi eset kapcsán vizsgálódott az FA, miután az Everton elleni összecsapást követően kiverte a telefont egy szurkoló kezéből. Noha Ronaldo kedden közös megegyezéssel szerződést bontott a Manchester Uniteddel, büntetése nemzetközinek számít, vagyis bárhova is igazol, ott új csapata első két mérkőzésén nem léphet pályára.

Ronaldót az eltiltás mellett 50 ezer fontos bírsággal sújtotta a szövetség.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!