Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images
Nemzetközi foci sport

José Mourinhót két meccsre eltiltotta az olasz szövetség

Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az olasz ligától.

A Torino elleni bajnoki hajrájában tizenegyeshez jutott a fővárosi csapat, amely kapcsán a portugál szakember hatalmas reklamálásba kezdett. Azt nem tudni, mi hangzott el pontosan, de egy idő után elunta a játékvezető és kiszórta Mourinhót. Ezért kapott büntetést, de érdekesség, hogy bocsánatot is kért az eset miatt.

A szavaim miatt megérdemeltem a kiállítást, de volt bennem annyi alázat a játék iránt, hogy a mérkőzés után bocsánatot kértem miattuk. Ettől függetlenül inkább nem minősítem a játékvezetés színvonalát

idézte Gianluca Di Marzio a Roma vezetőedzőjét.

Nem csak Mourinhóékat büntette meg a Serie A fegyelmi bizottsága, az Inter 12 ezer eurós bírságot kapott, mivel szurkolói sértő rigmusokat énekeltek és petárdát dobtak az ellenfél szurkolóihoz. Ugyancsak megbotránkoztató dalok énekléséért bűnhődött a Juventus, a torinóiaknak 5000 eurót kell fizetniük.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!