FREDRIK SANDBERG / SCANPIX SWEDEN / AFP
Nemzetközi foci sport

Tíz éve lőtte Zlatan Ibrahimovic a káprázatos ollózós gólját Angliának

Napra pontosan tíz éve, vagyis 2012 november 14-én lőtte élete egyik legnagyobb gólját Zlatan Ibrahimovic.

A svéd és angol válogatott felékészülési mérkőzést játszott, ezzel nyitották meg a stokholmi Friends Arénát. A skandinávok számára jól sikerült a találkozó, 3-2-es vezetésük miatt az angolok kénytelenek voltak az egyenlítés érdekében letámadni. A 91. percben aztán jött egy hosszan előre vágott labda a svédektől, amit Joe Hart a tizenhatosáról kilépve fejelt el. Ibrahimovic azonban visszalépett érte és cirka 27 méterről ollózott Anglia kapujába.

Ezen a mérkőzésen az összes hazai gólt Ibrahimovic lőtte, ráadásul az ollózásáért 2013-ban Puskás-díjat is kapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!