Visionhaus/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Amíg társai a vébére készülnek, Haalandot a hetedosztályból csábítják

Anglia legvagányabb csapata lehet a hetedosztályú Ashton United, amely hivatalos kérelmet küldött a Manchester Citynek, hogy kölcsönvegye Erling Braut Haalandot.

A norvég csodacsatár szárnyal a Manchester Cityben, 18 tétmeccsén 23 gól és 3 gólpassz a mérlege. Haaland azonban nem utazik a katari világbajnokságra, mivel Norvégia nem jutott ki, így csak otthon tud edzeni, amíg csapattársai a vébén szerepelnek. Itt jön képbe az Ashton United.

Logikus lenne, a City nem játszik meccseket, mi edzésben tartanánk Erlinget, ő pedig segítene nekünk. Több értelme van, mintha hat hétig golfozna. Úgy hisszük, jól passzolna a csapatunkba és élvezni az itteni hangulatot

– magyarázta a klub vezetőedzője, Michael Clegg.

A hetedosztályú Northern Premier League Premier Division 11. helyén álló csapata nem csoda, hogy csatárt keres, csupán 23 gólt lőtt az idényben. Haalandot terveik szerint csak 28 napra kérnék kölcsön, aki természetesen őrült nagy segítség lenne, de nincs olyan bolond tulajdonos, aki megkockáztatná a világ legjobb csatárának egészségét egy ilyen médiahekk kedvéért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!