Flaviu Buboi / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Négy perc alatt mesterhármast lőtt a kolozsvári cserecsatár

Mindössze négy perc és 14 másodperc leforgása alatt három gólt rúgott Daniel Birligea, a CFR Cluj támadója.

A Román Kupában a másodosztály újonca, a CSC Dumbravita volt az elszenvedő fél, amely ellen 2-0-ra vezetett a bajnoki címvédő az első félidőben. Birligea a 61. percben állt be, de csak a hajrában kezdett gólgyártásba. Pontosan 86:01 állt az órán, amikor először a kapuba talált, majd 89:15-nél ballal gurított a bal alsó sarokba. A középkezdés után is élénk maradt, elcsent egy rövid passzt, majd higgadtan értékesítette a lehetőséget.

A 22 éves támadó az első fordulóban is betalált már egyszer, a bajnokságban viszont várat magára az első Birligea-gól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!