Stu Forster/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Négy gólt is rúgott a Manchester United, mégis mindenki a szimuláló középpályásával van elfoglalva

A Manchester United kétszer is hátrányból felállva győzte le az Aston Villa együttesét 4-2-re az angol Ligakupa legutóbbi fordulójában.

Négy rúgott gól mellett – különösen a negyedik után, amely egészen látványosra sikerült – kissé szokatlannak mondható, hogy mégsem a találatokkal vannak elfoglalva a szurkolók. A közösségi médiát bejárta egy drukker telefonnal rögzített felvétele, amelyen Bruno Fernandes próbálja eladni, hogy buktatta őt Ezri Konsa.

A nyilvánvaló műesés felbosszantotta a szurkolókat, cikkünk megjelenésekor csaknem ötmillióan látták már a videót és a legtöbbjük nem mulasztotta el az alkalmat, hogy csalónak és ennél kevésbé szalonképesebb dolognak nevezzék Fernandest.

A Manchester United a legjobb 16 között a Burnley együttesével csap majd össze december 20-án a ligakupában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!