Jonathan Moscrop/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Lecseréli vezérigazgatóját az AC Milan

Decemberben távozik az AC Milan vezérigazgatója, Ivan Gazidis.

A klub rövid közleményében köszönetet mondott a sportvezetőnek, aki 2018 óta látta el a feladatát a milánói egyesületben, még azután is, hogy torokrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. A Milan tulajdonosa köszönetet mondott az elvégzett munkájáért, Gazidis pedig december 5-től elhagyja a csapatot.

Négy gyönyörű, kihívásokkal teli év utál elhagyom a Milánt. Annyi mindent köszönhetek a klubnak, a szurkolóknak és a városnak, amely szó szerint megmentette az életemet. Ha egy klub jobb pozícióban van távozáskor, mint érkezéskor, akkor az ott dolgozók jó munkát végeztek a tulajdonostól kezdve az edzőkön és szakembereken át az összes alkalmazottig. Abban a kiváltságban volt részem, hogy különleges emberekkel dolgozhattam együtt, nincs kétségem afelől, hogy stabil alapot adnak, hogy még évekig meghatározó klub legyen a Milan

– idézi a közlemény Gazidist.

Egyelőre nem tudni, ki veszi át a sportvezető pozícióját, az AC Milan csak későbbre ígért tájékoztatást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!