Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

A stadion melletti ház erkélyén landolt a Real-focista lövése

Elszenvedte első bajnoki vereségét a Real Madrid, amely 3-2-re kikapott a Rayo Vallecano vendégeként.

A meccs végén még a Real kapusa, Thibaut Courtois is felment egy szöglethez, de nem találta meg a labda, mert valaki belecsúsztatott, így a 16-os vonaláról, kiszorított helyzetből Fede Valverde próbálkozhatott egy lövéssel – ami a stadion melletti lakóház erkélyén landolt.

Pedig Valverde a Real egyik legjobb formában lévő játékosa, szórta a bombagólokat (a bajnokságban hatszor, a BL-ben kétszer volt eredményes, és van négy gólpassza is), de minden neki sem sikerülhet.

A Rayo-drukkerek felszabadultan ünnepeltek, amikor látták, hova ment a labda:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!