VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP
Nemzetközi foci sport

Kitették a keretből a focistát, aki azt harsogta, hogy télen szinte biztosan a Fradihoz igazol

A képességeim alapján tudom, hogy jobb vagyok annál, hogy a Kortrijkban szerepeljek. Ez volt a megállapodásom a vezetőséggel, amikor ideérkeztem. Nagyobb kihívásra van szükségem, hogy újraindíthassam a karrieremet. 90 százalék, hogy januárban a Ferencvároshoz szerződök

nyilatkozta néhány napja a belga klub kameruni játékosa, Didier Lamkel Zé, aki azt is hozzátette, Belgiumban úgy viselkednek vele, mintha megölt volna valakit.

Nos, a kameruni csatár a múltkori nyilatkozatával maga alatt vágta a fát, mivel a hétvégi bajnokin nem volt tagja a Kortrijk keretének, szúrta ki a Csakfoci. Pedig előtte zsinórban nyolc bajnokit játszott végig, ezeken volt egy gólja és két gólpassza, de könnyen lehet, hogy többet nem húzza magára a belga bajnokságban 12 pontjával mindössze a 16. helyen álló Kortrijk mezét. A csapatra a világbajnokság miatti leállás előtt még egy kupameccs, valamint egy bajnoki vár.

Hogy aztán a Fradinak valóban kell-e a játékos, ahogy azt a 26 éves balszélső állítja magáról, az legkésőbb a téli átigazolási időszakban kiderül.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!