Magyar foci

„Úgy viselkednek velem, mintha megöltem volna valakit” – Belgiumból jöhet az új Fradi-csatár

DAVID CATRY / BELGA MAG / Belga via AFP
DAVID CATRY / BELGA MAG / Belga via AFP
Második nekifutásra nem sok időt tölt a belga élvonalban Didier Lamkel Zé, a kameruni csatár ugyanis bejelentette, hogy januárban távozik, és a Ferencvároshoz igazol.

A 26 éves, egyszeres válogatott csatár 2018 és 2021 között a Royal Antwerp játékosa volt, majd kölcsönben szerepelt Dunaszerdahelyen, az orosz Himki és a francia Metz csapataiban.

Idén augusztusban – bár hívta a Fradi és a ciprusi Omonia is – visszatért a belga élvonalban, ahol a Kortrijk eddig 10 mérkőzésen lépett pályára és egyszer volt eredményes.

Ahogy a Walfoot.be portál jellemezte, a „hóbortos kameruni” azt mondta, januárban távozik.

„A képességeim alapján tudom, hogy jobb vagyok annál, hogy a Kortrijkban szerepeljek. Ez volt a megállapodásom a vezetőséggel, amikor ideérkeztem. Nagyobb kihívásra van szükségem, hogy újraindíthassam a karrieremet” – nyilatkozta.

90 százalék, hogy januárban a Ferencvároshoz szerződök. A vezetők már régóta figyelnek, már akkor akartak, amikor Antwerpenben voltam.

A támadó köszönetet mondott jelenlegi klubjának, mert annak ellenére bízott benne, hogy Belgiumban évek óta rossz kép alakult ki róla.

Itt úgy viselkednek velem, mintha megöltem volna valakit, itt az ideje, hogy elhagyjam az országot.

Olvasói sztorik