John Walton/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Chelsea sem tudta föltartani az Arsenalt, amely bizarr góllal nyert

A Premier League pozitív meglepetése, hogy 13 fordulót követően élen áll az Arsenal, miután vasárnap délután 1-0-ra legyőzte a Chelsea-t.

A londoni derbin megannyi forgatókönyv és lehetséges gólszerző fölmerült, de arra senki sem számíthatott, hogy egy szabadrágs után tucatnyi játékos között elsuhanó labdát kotor be Gabriel a kapu torkából.

Ezzel a vereséggel már három mérkőzés óta nyeretlen a Chelsea, míg az Arsenal megőrizte kétpontos előnyét a Manchester City előtt.

Kapcsolódó
Haaland a kispadról beszállva mentette meg a Cityt a 95. percben
A meccs után azt nyilatkozta, élete egyik legfeszültebb pillanata volt, amikor odaállt a tizenegyeshez.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!