Nemzetközi foci bajnokok ligája

Kiderült, kinek üzent rendhagyó gólörömével a lipcsei csatár

Mateusz Slodkowski / DeFodi Images via Getty Images
Mateusz Slodkowski / DeFodi Images via Getty Images

Egymást követő negyedik mérkőzésén is eredményes volt Christopher Nkunku, az RB Leipzig csatára. A francia játékos szerda este a Sahtar Donyeck ellen már a 10. percben vezetést szerzett csapatának, majd a sípcsontvédője mögül elővett egy piros lufit, felfújta és a szájában tartva, a kezeit széttárva állt a szurkolók elé.

Lipcsei oldalakon rögtön beindult a találgatás, hogy vajon mi volt az oka a furcsa gólörömnek. Az rblive.de-nek maga Nkunku adta meg a magyarázatot:

A fiamnak szólt, szereti a lufikat.

Nkunku végigjátszotta a meccset, a gólja mellett még egy gólpasszt is kiosztott Szoboszlai Dominiknek a második félidőben. A Lipcse végül 4-0-val gázolt át a Donyecken, így végül csoportmásodikként lépett tovább a címvédő Real Madrid mögött, amely szintén négygólos győzelmet aratott, és így megnyerte a csoportot.

Az RB Leipzig nagyon beindult Marco Rose irányításával, a csapat a legutóbbi tíz tétmérkőzéséből a nyolcadikat nyert meg ezúttal, míg ebben az időszakban még volt két döntetlenje is – az egyik az Augsburg elleni, ahol háromgólos hátrányból mentett pontot a Lipcse.

Kapcsolódó
Szoboszlai a kapust is kicselezte, mielőtt gólt lőtt a BL-ben
Gólgálát rendezett a Leipzig és a Real Madrid is, így végül a címvédő nyerte meg a Bajnokok Ligája F csoportját. A lipcseiek a második helyen léptek tovább.
Olvasói sztorik