Burak Akbulut /Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

„Nem szeretek ilyenekkel foglalkozni, de most fogok” – kiakadt a játékvezetőre a Real edzője

Carlo Ancelottitól megszokhattuk, hogy az egyik leghiggadtabb vezetőedző a világfutballban, a Real Madrid – Girona mérkőzés után, amely 1-1-re végződött, ugyanakkor már ő is felemelte a hangját. Bár sokan vitatták a drukkerek között, hogy miért nem adták meg Rodrygo gólját a hajrában (mert a kapus birtokolta a labdát), az olasz szakembert sokkal inkább az zavarta, miért kapott az ellenfél tizenegyest a 80. percben.

Nem szeretek ilyenekkel foglalkozni, de most fogok. Teljesen egyértelmű, hogy nem volt tizenegyes, mert a labda nem Asensio kezére, hanem a mellére pattant. Természetellenes pozícióban volt, szóval, ha azt éri a labda, bajban vagyunk. De nem azzal ért hozzá először. Megvizsgálták, majd a döntés befolyásolta a mérkőzést

– mondta Ancelotti.

Bár elszórt két pontot a Real Madrid, még így is vezeti a spanyol bajnokságot, igaz, mindössze egy pont az előnye a Barcelonával szemben. Szóval bármennyire csalódást keltő is az eredmény, a címvédő még mindig a saját kezében tudja a sorsát.

Kapcsolódó
Napokig vitatkoznak majd azon, miért nem adták meg a Real Madrid gólját
A VAR kétszer is a Real Madrid kárára ítélt, ráadásul felnőtt pályafutása során először kiállították Toni Kroost is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!