Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ancelotti Szoboszlait és a magyar válogatottat dicsérte a Real BL-meccse előtt

Jan Woitas / dpa Picture-Alliance via AFP
Jan Woitas / dpa Picture-Alliance via AFP

Kedden Leipzig-Real Madrid mérkőzés lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében, a címvédő edzője, Carlo Ancelotti pedig hétfőn megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját. Több témát is érintett, közte a spanyol csapatot sújtó sérüléshullámot, valamint jutott egy kis idő a rivális lipcseiek, valamint Szoboszlai Dominik, Marco Rossi és a magyar válogatott méltatására is.

[A Lipcsének] nagyon jó játékosai vannak. Követem a magyar válogatottat, mert olasz a kapitány és fantasztikus, amit csinálnak. Szoboszlai Dominik egy erős, jó képességekkel rendelkező labdarúgó, fontos szerepet fog betölteni a mérkőzésen is

mondta a sztáredző az újságíróknak.

Kapcsolódó
Minden edző olyan vezérről álmodik, mint Willi Orbán
Lement a lipcsei sajtótájékoztató a Real Madrid elleni BL-rangadó előtt, a játékosokat a magyar válogatott védő képviselte.

A Real Madrid már biztosan továbbjut a csoportjából, ugyanakkor az még nyitott kérdés, hogy hányadik helyen. A fordulót a második pozícióból váró Lipcse is bebiztosíthatja helyét akár már most a 16 között, ehhez azonban nyernie kéne a címvédő ellen, miközben a Sahtar Donyeck nem szerez pontot a Celtic otthonában. Szoboszlaiék a csoportkört majd Varsóban, az ukrán csapat ellen zárják.

Olvasói sztorik