Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Meghalt egy szurkoló a spanyol bajnoki kezdése előtt

Egy szurkoló rosszul lett, ezért negyedórával később kezdődött szerdán a Real Sociedad-Mallorca (1-0) mérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.

A hazai csapat közösségi oldalán tudatta, hogy bár megpróbálták újraéleszteni, majd a közeli kórházban is ellátni, de sajnos nem tudták megmenteni az életét.

Az életben sok minden fontosabb a futballnál. Ezt a győzelmet neki és a családjának ajánljuk

– írta a győztes gólt szerző Mikel Merino.

Médiaértesülések szerint egy 75 éves Real Sociedad-szimpatizánshoz kellett orvost hívni a nézőtérre, azt azonban senki sem tudja még, mi okozta a halál okát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!