Nemzetközi foci sport

„Ennek véget kell vetni!” – kirakhatta magyar csatárát a Dunaszerdahely csapata

A hazai bajnokságban 13 forduló után a harmadik helyen áll a Dunaszerdahely labdarúgócsapata, amely már hatpontos hátrányban van a listavezető Slovan Bratislava mögött. A Szlovák Kupát azonban már befejezte, miután meglepetésre 2-1-re kikapott a másodosztály 12. helyén álló FK Humennétől.

Kapcsolódó
Már az edzéseket sem látogathatja Szalai Ádám a klubcsapatában
Már javában dolgozhatnak szerződése felbontásán.

A homonnai kudarcot a klubvezetés nehezen viselte.

„Klubként mindent megteszünk a játékosainkért, olyan szakmai feltételeket teremtettünk, amelyekkel Közép-Európában kevés klub büszkélkedhet. Az az érzésünk támadt azonban, hogy minél többet adunk a játékosoknak, annál kevesebbet kapunk vissza tőlük.

Ennek véget kell vetni. Az utolsó csepp a pohárban a Homonnán elszenvedett kupakudarc volt, amely után úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal elbúcsúzunk két játékosunktól, akiket átmenetileg kizártunk az első csapat keretéből

– írta közleményében Jan Van Daele, a DAC 1904 sportigazgatója.

Hozzátette, büntetésként a csapatnak kell kifizetnie a szurkolók két, őszi idegenbeli mérkőzésére a jegyeket és az utazási költségeket.

A klub ugyan nem nevezte meg a két távozó játékost, de a közösségi oldal kommentjei szerint egyikük a lett válogatott szélső, Andrejs Ciganiks, a másik pedig a kétszeres magyar válogatott csatár, Balogh Norbert.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!