Nemzetközi foci bajnokok ligája

Piqué jelezte a többieknek, nyugi, minden rendben, aztán két másodperc múlva gólt kapott a Barca

Pau BARRENA / AFP
Pau BARRENA / AFP

3-3-as döntetlent játszott a Barcelona az Interrel, és ezzel nagyon valószínűnek tűnik, hogy a katalánok tavasszal csak az Európa Ligában folytathatják.

Kapcsolódó
Xavi: A Bajnokok Ligája kegyetlen volt hozzánk
A Barca vezetése a negyeddöntőbe várta a csapatot az idény előtt, de úgy néz ki, már a csoportkörben véget ér az idei kaland.

Xavi, a Barca edzője csapata első félidei játékát nagyon dicsérte, kritikusan nyilatkozott viszont a második felvonásról, amikor az Inter háromszor is betalált.

Az első gólnál nagyot hibázott Gerard Piqué, a Barca rutinos védője, akit a bakija miatt szétszedtek a közösségi médiában. Piqué a gól előtti szituációnál az első hibát akkor követte el, amikor mélyen belógott, így játékban hagyta Nicoló Barellát, majd olyan mozdulatot tett, mintha azt jelezné, nyugalom, nem lesz itt semmi gond. A labda azonban behullott mögé, a remekül beinduló Barella pedig bevágta, és ezzel egyenlített az Inter.

„18 éves tapasztalata van a topfutballban, és mégis olyan hibákat követ el, mint amit az amatőr bajnokságban szoktak” – így szólt az egyik kritikus komment Piqué pocsék helyezkedése láttán.

A Barca az utolsó 13 BL-meccséből csak hármat nyert meg, ez a csapat legrosszabb teljesítménye a BEK-et/BL-t vizsgálva.

Olvasói sztorik