Twitter.com/SkySportAustria
Nemzetközi foci sport

Vigasztalhatatlan volt a focista az 55 méteres öngólja után

2-0-ra vezetett az osztrák futballbajnokságban a Ried a Wolfsberger AC otthonában, és már csak a hosszabbítást kellett kihúznia a vendégcsapatnak, amikor a csereként beállt Matthias Gragger alaposan meglepte a kapusát.

A 20 éves védő az ellenfél térfeléről, nagyjából 55-60 méterről adta haza a labdát, bár szerencsésebb, ha azt írjuk, lőtte haza. Ezzel még nem is lett volna gond, de Samuel Sahin-Radlinger egyáltalán nem számított erre, ráadásul a 16-oson kívül helyezkedett. A kapus elvetődött ugyan, de visszahúzta a kezét, valószínűleg azért, mert úgy volt vele, 2-0-s vezetésnél jobb egy öngól, mintha a 16-oson kívüli kezezés miatt kiállítják.

A látványos öngólt szerző Graggert egyik társa próbálta vigasztalni, de nem kért belőle. Később azért biztos lehiggadt, és a háborgó lelkének az is megnyugtatás lehetett, hogy a Ried 2-1-re megnyerte a meccset. Igaz, a csapat a győzelem ellenére is utolsó a tabellán 11 forduló után, a Wolfsberger AC a hatodik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!