Laszlo Szirtesi/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Schäfer András elmesélte Orbán Viktornak, mitől olyan jó az Union Berlin

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor videót tett közzé, amelyben Schäfer Andrással beszélget az Union Berlin sikeréről.

Orbán Németország kancellárjával, Olaf Scholzcal találkozott, de ha már a fővárosban járt, kihasználta az alkalmat és meglátogatta a magyar válogatott középpályását. Schäfert arról kérdezgette a miniszterelnök, hogy mitől ilyen jó az Union.

Van egy játékosunk, aki a Bayernben is volt és mondta, hogy ami itt folyik, az egészen elképesztő. Az még a Bayern-edzésszint felett van. Hat-hét kiló izmot felszedtem magamra tíz hónap alatt. Sokkal jobban érzem magam

– mesélte Schäfer, aki a beszélgetés végén egy aláírt mezt ajándékozott Orbán Viktornak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!