Nemzetközi foci sport

Akkora pirózás volt, hogy 25 percet hosszabbítottak az első félidőben

Az izraeli élvonalbeli bajnokság 7. fordulójának slágermeccse a Maccabi Tel Aviv-Hapoel Tel Aviv városi rangadó.

A találkozó nagyon elnyúlt, mivel a vendégek szurkolói őrült pirózásba kezdtek, amit az első percben a pályára is dobáltak. Ez három-négy alkalommal is megesett, valamiért mégsem fújta le a játékvezető a meccset. Sokat elárul a problémáról azonban, hogy már az első félidő is 25 perces hosszabbításra szorult.

A mérkőzést 3-0-ra a listavezető Maccabi nyerte, a Hapoel hét meccséből hatot elveszített, így utolsó előtti.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!