OSCAR DEL POZO / AFP
Nemzetközi foci sport

Erre vártak az Atlético Madrid szurkolói

Antoine Griezmann végleg az Atletico Madrid játékosává vált, miután október 10-én új szerződést írt alá.

Kapcsolódó
Kihagyott tizenegyese ellenére is megvennék Antoine Griezmannt
Talán épp a legjobbkor jöhet a csatár számára az ajánlat.

A hírt már korábban megszellőztette a francia sajtó, ahogyan lapunk is megírta, 2026-ig kötelezte el magát a 31 éves csatár. Griezmann 2014-ben igazolt az Atletibe, ahonnan 2019-ben szerződött az FC Barcelonába 130 millió euróért. A katalánoknál azonban nem vált be, így a jelenlegi szezonban kölcsönben szerepel az Atletiben. A két klub végül sikeresen megegyezett egymással

Az Atlético 20 millió eurót fizet a Barcelonának Griezmann végleges visszatéréséért.

A 110-szeres válogatott Griezmann az Atlético színeiben 304 tétmérkőzésen 144 gólt szerzett és 59 gólpasszt adott. A jelenlegi szezonban 11 tétmérkőzésen három találatnál jár a csatár.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!