Gabriele Maltinti/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Haalandnak olyan az arca, mint egy Down-szindrómásnak” – kiakadtak az olasz újságíróra

Nagy felháborodást keltett Olaszországban Mario Sconcerti újságíró.

A 73 éves szakíró rendszeresen ad interjút a sportlapoknak, sokszor a Sky Sportsnál is felbukkan szakértőként, azonban ezúttal nagy felháborodást keltett legutóbbi szereplése. Egy rádióműsorban Erling Braut Haaland és Rafael Leaót hasonlította össze, amikor a következőt találta mondani:

Haalandnak egy kicsit olyan az arca, mint a Down-szindrómásnak. Nem túl normális. Leaónak sokkal közömbösebb az arckifejezése, Haalandnak viszont kirobbanó energiája van.

A megjegyzése után az olaszok teljesen felháborodtak az érzéketlen kijelentése miatt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!