Twitter.com/MLS
Nemzetközi foci sport

Lecsapott a karma: a félpályás próbálkozásra a kezdőkörből rúgott szabadrúgásgóllal felelt az ellenfél

Óriási jelenetsor játszódott le az MLS alapszakaszának utolsó előtti fordulójában játszott Charlotte-Columbus meccsén.

0-0-s állásnál a hazaiak középpályása, Benjamin Bender gondolt egy merészet, és a kezdőkörből próbálta meglepni a vendégek kapusát, aki azonban résen volt. Fél perc sem telt el, amikor a Columbus a félpályánál kapott egy szabadrúgást, és Lucas Zelarayán megcsinálta azt, ami Bendernek nem jött össze, tökéletesen ívelt a kapus fölött a hálóba.

Bár a Columbus 2-0-ra vezetett, a Charlotte a 90+4. percben egyenlíteni tudott, igaz, a hazaiak így sem érhetnek már oda a Keleti főcsoportban a rájátszást jelentő hetedik helyre – amelyet jelenleg épp a Columbus foglal el. Az utolsó fordulóban a Columbus pont a mögötte álló Orlando Cityvel találkozik, és egy döntetlennel már bevitorlázik a rájátszásba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!