Anne-Christine Poujoulat / AFP
Nemzetközi foci sport

Neymar lepacsizott a játékossal, aki látványos kötényt adott neki

A Paris Saint-Germain továbbra is vezeti a francia labdarúgó-bajnokságot, miután szombaton 2-1-re legyőzte a Nice-t Lionel Messi és a csereként beállt Kylian Mbappé egy-egy góljának köszönhetően. Neymar ezúttal nemhogy találatig, de gólpasszig sem jutott, március óta először esett meg vele, hogy kezdőként egyetlen gólban se vállaljon szerepet francia bajnokin.

Kapcsolódó
„Megtiszteltetés, hogy láthatom minden nap az edzésen” – a gólszerző Messit magasztalta az edzője
Ilyen találatot még nem szerzett az argentin a Paris Saint-Germain színeiben.

A brazil ráadásul egy köténybe is beleszaladt, az algériai Youcef Atal csapta be a PSG sztárját egy csellel. Maga Neymar is értékelte a megmozdulást, ugyanis egy pacsit kiosztott másodpercekkel később a nizzai játékosnak.

A brazilnak mindezzel együtt sem volt rossz meccse, volt két kapura lövése, 109-szer ért labdába, 80 passzából 66 pontos volt, mindezek mellett nyolc párharcot is megnyert a földön.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!