Nemzetközi foci sport

Luis Figo súlytalanul futballozva került a Guiness-rekordok könyvébe

A portugálok labdarúgó legendája, Luis Figo bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

Figót és a világ minden pontjáról érkező focistákat 6166 méter magasra repítettek, a gép pedig olyan röppályát írt le, amivel zéró gravitációt hoztak létre az utasok számára. A súlytalanság állapotában aztán elkezdődött a világrekordot jelentő mérkőzés, ennél magasabb helyszínen nem fociztak még soha.

Nem lényeges részlet, de a Figóval kiálló piros csapat 2-1-re nyert a sárgák ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!