Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Olyan varázslatos levételt villantott a Real női focistája, hogy csak gól lehetett az akció vége

A női Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a Real Madrid 3-0-ra győzött idegenben a Rosenborg ellen, így kényelmes előnyből várhatta a visszavágót. A norvég csapat azért nekiveselkedett, hogy megkísérelje a nagy fordítást, és vezetett is 1-0-ra a visszavágón, de aztán akcióba lendült az első meccsen is gólt szerző Athenea del Castillo.

A spanyolok támadója a második félidő elején egy fantasztikus levétellel ágyazott meg az egyenlítésnek, a zseniális mozdulat után simán lefutotta a balhátvédet, és a beadása is elsőrangú volt, amit az első meccsen duplázó Caroline Weir pofozott be közelről.

Aztán Del Castillo maga is betalált, a 16-oson belül előbb befelé húzott, majd gyorsan kifelé tolta a labdát, és végül nagy erővel a jobb felsőbe zúdította.

A spanyol csapat így 5-1-es összesítéssel jutott be a csoportkörbe, ahol 16 klub szerepel majd négy darab négyes csoportban. A Real a harmadik kalapból várja a sorsolást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!