Alberto Valdes / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

Műteni kell a Barca védőjét, kihagyja a világbajnokságot

Műtét vár Ronald Araújóra, a Barcelona uruguayi válogatott védőjére, akinek várhatóan két-három hónapot ki kell hagynia, így nem lehet ott a katari világbajnokságon.

A 23 éves védő a múlt pénteki, Uruguay–Irán mérkőzésen szenvedett combsérülést a Sankt Pöltenben lejátszott mérkőzésen, és már az 5. percben le kellett cserélni.

Kapcsolódó
Amikor utoljára az olasz válogatott Budapesten járt, kikapott
15 év után jön újra a magyar ővárosba a Squadra Azzurra

A Mundo Deportivo úgy tudja, a játékost csütörtökön Lasse Lempainen műti majd Turkuban. A finn orvos jó kapcsolatot ápol a katalán klubbal, hiszen korábban Ousmane Dembélét háromszor, Sergi Robertót pedig egyszer ő operálta.

Araújo sérülése nem csupán az uruguayi válogatottnak okoz gondot, de főhet a feje Xavinak, a Barca edzőjének, főleg, hogy múlt csütörtökön francia védő, Jules Kounde is kidőlt, szintén combsérüléssel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!