Nemzetközi foci

Vádemelés történt Paul Pogba zsarolása ügyében

GUILLAUME SOUVANT / AFP
GUILLAUME SOUVANT / AFP

Paul Pogbát többször is megfenyegette és megfélemlítette egy banda, köztük testvére, Mathias Pogba is, aki korábban egy vádirattal felérő videót is közzétett.

Kapcsolódó
Paul Pogba állítja: gépfegyveresek egy lakásba zárták, zsarolták, fenyegették
A Manchester United korábbi, a Juventis jelenlegi sztrájának akad némi problémája a pályán kívüli életében. A testvére is a fenyegetők között van, aki Kylian Mbappét is belekeverte az ügybe.

Az ügy folyományaként a Juventus jelenleg sérült labdarúgója feljelentést tett, amely kapcsán a francia hatóság a héten letartóztatta a testvérét . A vád ellene zsarolás és bűnszövetséghez tartozás.

A legfrissebb hírek szerint szombaton immár a vádemelés is megtörént Mathias Pogba, és négy másik személy ellen a Juventus futballistájának zsarolásának vádjával. Mathias ügyvédje természetesen közölte, megfellebbezik a döntést, mert ügyfele semmit sem követett el.

Előzmények:

Paul Pogba, illetve ügyvédei korábban arról tájékoztatták az olasz hatóságokat, hogy a francia válogatott labdarúgó „csapdába esett”, mert néhány gyerekkori barátja és más állarcos, gépfegyveres ember 13 millió eurót követelt, majd a gyanú szerint elloptak tőle 300 ezer eurót és egy hitelkártyát.

Pogba azt állította, hogy az eset márciusban történt, amikor visszatért szülővárosába, Franciaországba, Lagny-sur-Marne-ba, ahol egy lakásba hurcolták, és azzal vádolták, hogy amióta futballsztár lett, nem segített eleget anyagilag a barátainak.

Arról is érkeztek hírek, hogy Torinóban, a Juventus La Continassa edzőpályáján is inzultálták, itt egy újabb csoport, köztük állítólag bátyja, Mathias is a Pogbát megfélemlítetők között volt.

Olvasói sztorik