Nemzetközi foci

Paul Pogba állítja: gépfegyveresek egy lakásba zárták, zsarolták, fenyegették

A Manchester United korábbi, a Juventis jelenlegi sztrájának akad némi problémája a pályán kívüli életében. A testvére is a fenyegetők között vanaki Kylian Mbappét is belekeverte az ügybe.

Egészen elképesztő történetet osztott meg a Francinfóra hivatkozva a futball-italia.net. A lap szerint a Juventus edzőpályáján Paul Pogbát többször is megfenyegette és megfélemlítette egy banda, köztük testvére, Mathias Pogba is, aki vasárnap egy vádirattal felérő videót is közzétett.

A Francinfo úgy tudja, Paul Pogba, illetve ügyvédei korábban arról tájékoztatták az olasz hatóságokat, hogy a francia válogatott labdarúgó „csapdába esett”, mert néhány gyerekkori barátja és más állarcos, gépfegyveres ember 13 millió eurót követelt, majd a gyanú szerint elloptak tőle 300 ezer eurót és egy hitelkártyát.

Pogba azt állította, hogy az eset márciusban történt, amikor visszatért szülővárosába, Franciaországba, Lagny-sur-Marne-ba, ahol egy lakásba hurcolták, és azzal vádolták, hogy amióta futballsztár lett, nem segített eleget anyagilag a barátainak.

A friss hírek szerint nemrég inzultálták Torinóban, a Juventus La Continassa edzőpályáján is, ahol egy újabb csoport, köztük állítólag bátyja, Mathias is a Pogbát megfélemlítetők között volt.

Miután napvilágot látott mindez, az öcskösnél három évvel idősebb, és sokkal szerényebb futballkarriert maga mögött tudó kedves tesó vasárnap a saját instagram oldalán négy nyelven is –francia, olasz, angol és spanyol) – közzétett videókban azt állítja, a Manchester United korábbi, a Juventus jelenlegi sztrája hazudott az olasz rendőrségnek.

A francia, olasz, angol és spanyol közvélemény megérdemli, hogy tudjon bizonyos dolgokat. Az egész világ, beleértve a bátyám szurkolóit, Franciaországot, a Juventust és a szponzorokat, megalapozott döntést kell hozniuk arról, hogy megérdemli-e a rajongók tiszteletét és szeretetét, hogy a Juventusban játsszon, és helyet kapjon a francia világbajnoki keretben. Robbanásveszélyes információkról van tudomásom. Szeretném mindenkivel megosztani, hogy ki az úgynevezett leghatalmasabb nő a futballban, akit a bátyám a második anyukának hív. Úgy gondolom, hogy amit mondok, az sok embert érint majd, például el Kylian Mbappét is, és sok tanú megerősíti, amit állítok

– mondta a jó Mathias.

A 2019-ben készült kiemelt képünkön a Pogba fivérek. Középen Paul Pogba, balra tőle az Atlanta United védője, Florentin Pogba, míg jobbra tőle CD Manchego középpályása, Mathias Pogba. Forrás: AFP