Nemzetközi foci bajnokok ligája

Guardiola beszólt a bírónak, majd megölelte, amikor sárgát kapott

Michael Regan / Getty Images
Michael Regan / Getty Images

Hátrányból fordítva, Erling Haaland látványos, Zlatan Ibrahimovicot és Johan Cruyffot idéző góljának is köszönhetően tudta legyőzni a Manchester City a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligájában. Az angol csapat menedzsere, Pep Guardiola a győzelem ellenére is reklamált a lefújást követően a játékvezetőnél, hevesen mutogatott Daniel Orsatónak, mire az olasz megelégelte a tirádát és felmutatta az edzőnek a sárga lapot.

Kapcsolódó
Haaland olyan gólt rúgott a Dortmundnak, hogy Zlatan Ibrahimovic is megirigyelné
Utána viszont sportszerűen nem ünnepelt. Fordítani tudott a Manchester City, a Benfica és a Parist Saint-Germain, Gulácsiék viszont kikaptak a címvédőtől. Körkép a Bajnokok Ligájáról.

Guardiola nem egy szokványos szakember, ezt már sokszor bizonyította, és megtette most is: a sárga után megölelte Orsatót. Ugyan még indulatosan mondott valamit, de aztán a játékvezető elé állt és fegyelmezett testtartásban meghallgatta, miért maradt el a fújás egy általa kifogásolt helyzetben.

„Megérdemeltem a lapot, bocsánatot is kértem tőle utólag” – mondta a sajtótájékoztatón az esetről Guardiola, akinek ez volt egyébként a 150. mérkőzése vezetőedzőként a Bajnokok Ligájában.

Olvasói sztorik