Nemzetközi foci

Reklamálásért, veszélyes kijövetelért és horrorbelépőért is kapott piros lapot egy csapat egy bajnoki alatt

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le a francia másodosztályú Metz-Guingamp bajnokin.

A hazai csapat Ablie Jallow duplájának és egy öngólnak hála 3-1-re vezetett, amikor Kiki Kouyate buktatta az ellenfelét, majd kidumált magának egy sárga lapot. Az emberelőnyt gólra is váltották a vendégek, majd a Metz kapusát, Alexandre Oukidját is kiállították egy kijövetele miatt.

A nagyon szigorú döntés miatt gyakorlatilag zokogva sétált le a pályáról a futballista, ráadásul nehezen viselték a hazaiak a történteket és többen a pályára léptek, félbe is kellett szakítani a meccset. A ráadásban egyenlített a Guingamp, így aztán 45 percet 3-3-ról kellett lejátszani a Metz-nek kettős emberhátrányban.

Nem sokáig maradt azonban kettős az emberhátrány, tíz perccel térfélcsere után Jean Jacques Danley gyógyszere gurult el és horrorbelépőjével begyűjtötte csapata harmadik piros lapját is. Hosszú ideig állt a játék az eset miatt, többen azt hitték, le is fújta a meccset a bíró.

A becsúszásban megrúgott Tristan Muyumbát le is cserélte inkább a Guingamp egy kicsit később, a vendégek pedig hármas emberelőnyben három gólt szerezve 6-3-ra nyertek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik