Nemzetközi foci bajnokok ligája

Klopp nem izgul az esetleges kirúgása miatt

Alberto PIZZOLI / AFP
Alberto PIZZOLI / AFP

Kemény döntésekkel és edzőmenesztésekkel indult a Bajnokok Ligája 2022-23-as csoportköre: előbb az RB Leipzig, majd a Chelsea is menesztette szakmai stábját a gyenge eredmények miatt. Szerdán aztán az FC Liverpool is hatalmas, 4-1-es verést kapott Nápolyban, de emellett a Premier League-ben sem megy a szekér, ott is csak a hetedik helyen áll a csapat.

Kapcsolódó
Szoboszlaiék máris megtalálták új edzőjüket
A lipcsei születésű Marco Rose lett az RB Leipzig szakvezetője.

Ennek ellenére Jürgen Klopp azt mondta, nem izgul az esetleges kirúgás miatt.

„A tulajdonosaink meglehetősen nyugodtak, és azt várják tőlem, hogy rendezzem a helyzetet, és ne gondoljam, hogy valaki más megteszi helyettem” – nyilatkozta.

Kapcsolódó
Liverpoolban is megtanulták, ki az a Kvaradona
Olyan gólpasszt adott, amit hetekig lehetne mutogatni, akkor sem unnánk meg.

Klopp Liverpoolja hét meccséből mindössze kettőt nyert meg ebben a szezonban, és a német szakember úgy véli, csapatának nagyjából mindenben javulnia kell.

Nagyon nehéz ezt elfogadni, de nem olyan nehéz megmagyarázni. Az első magyarázat kézenfekvő: a Napoli kiválóan játszott, mi pedig nem. Nem futballoztunk jól sem védekezésben, sem támadásban, nem dolgoztunk csapatként

mondta.

A Liverpool következő mérkőzésén a Wolverhampoton lesz az ellenfél.

„Ha a Wolves játékosai látták ezt a meccset, biztos abba sem tudják hagyni a nevetést és azt mondják, hogy ez a tökéletes pillanat. De az tényleg vicces, hogy annyi minden hiányzik a játékunkból, hogy a Premier League- és a Bajnokok Ligája-szezon közepén kell összeraknunk magunkat, hogy szinte mindenben jobbak legyünk.”

Olvasói sztorik